Curriculum Vitae

Dronten over 50 jaar nog net zo jongIn 1988 geboren, opgegroeid in Almere, jarenlang in Dronten gewoond en gewerkt en inmiddels woonachtig in Utrecht. Gevoelig (HSP) en persoonlijk, met interesse in de wereld om mij heen. Naast de studie Academische PABO die ik momenteel volg, ben ik per direct beschikbaar voor een parttime en/of interim uitdaging. Voordat ik de switch naar het onderwijs maakte heb ik in diverse functies in het bedrijfsleven, vrijwilligerswerk bij non-profit-organisaties en met een eigen bedrijf veel ervaring opgedaan in communicatie, marketing en sales. Daarnaast heb ik politieke ervaring, met name in het sociaal domein. Ook heb ik mij voor het COC en met losse (eigen) projecten ingezet voor rechten van LHBT’s.

Hieronder vind je mijn CV:

Werkervaring

(Senior) marketeer bij Cruise Travel Nederland (juli 2015 t/m juni 2017)
Verantwoordelijk voor o.a. de coördinatie van doorlopende promotiemiddelen, communicatieprojecten en reclamecampagnes; aansturing van intern marketingteam en externe partijen; actieve uitvoering van social media/webcare; samenwerking met directie, interne afdelingen, zusterbedrijven, ‘moeder-ANWB’ en reispartners; overkoepelend marketingcommunicatiebeleid; media-inkoop; en contacten met rederijen en overige leveranciers. Tevens coördinator Duurzaam Toeristisch Ondernemen (DTO). Begonnen als Marketeer, vanaf juni 2016 gewerkt als Senior Marketeer.

Gemeenteraadslid bij GroenLinks Dronten (maart 2014 t/m juni 2017)
Dronten over 50 jaar nog net zo jong! Portefeuilles o.a.: sociale zaken (incl. drie transities vanuit het Rijk naar gemeente), economische zaken, jeugd en onderwijs, gezondheidszorg, discriminatie en emancipatie.

Communicatiemedewerker/projectmanager bij KWOOT bv (augustus 2010 t/m juni 2015)
Project- en accountmanagement, communicatieadvies, content marketing, site-/community beheer, online en offline advertising, public relations, big data. Denken in doelen, niet in middelen. Offline, online en sociale kanalen inzetten in de juiste mix voor een optimaal resultaat.

Naast deze meest recente functies, heb ik onder andere gewerkt als marketingmanager bij Toyota Zonneveld, sales en marketingcoördinator bij WideXS en heb ik van 2003 t/m 2009 mijn eigen online marketingadviesbureau gehad: Cute Design & Publicity. Mijn volledige werkervaring kun je op LinkedIn bekijken.

Vrijwilligerswerk

  • Diverse taken bij COC Zwolle en COC Leiden
  • Burgerraadslid en campagneleider bij GroenLinks Dronten
  • Communicatie- en positioneringsadvies bij Landgoed Roggebotstaete

Opleidingen en kwalificaties

  • Academische PABO aan de Marnix Academie (diploma vermoedelijk in 2021)
  • VWO, profiel Economie & Maatschappij, aan Helen Parkhurst College (diploma behaald in 2006)
  • Rijbewijs B
  • Diverse cursussen en workshops op gebied van online marketing, sales en coaching

“Niemand is gelijk, maar een gelijke kans verdient iedereen.” (Kevin Mol)